Piagam Pelanggan

KAMI WARGA SMK SUNGAI SOI DENGAN PENUH TEKAD DAN ILTIZAM BERIKRAR DAN BERJANJI AKAN MENUMPUKAN SELURUH TENAGA DAN USAHA KAMI UNTUK :

1. Memastikan setiap pelajar sekolah ini tanpa mengira latar belakang agama dan keturunan menerima pandidikan yang seimbang dan bermutu.
  2. Memastikan semua guru melaksanakan tugas-tugas kurikulum, kokurikulum, disiplin, bina insan dan keceriaan dengan penuh tanggungjawab,dedikasi, komited, adil, berkesan dan berterusan.
  3. Memastikan semua guru dan staf sokongan memberikan perkhidmatan yang cekap, pantas, tepat, bermutu, bijaksana dan mesra.
  4. Memastikan semua urusan perkhidmatan pentadbiran dan kebajikan semua guru, staff sokongan dan pelajar sentiasa diberi perhatian.
  5. Bekerjasama dan menjalin hubungan baik dengan Jabatan Pelajaran Negeri, Pejabat Pelajaran Negeri, Pejabat Pelajaran Daerah, PIBG, Ibu Bapa, Pemimpin setempat, Jabatan Kerajaan dan Swasta serta anggota masyarakat.
  6. Mewujudkan suasana sekolah yang ceria, cemerlang, bermotivasi selamat dan penyayang.

Tuesday, 16 January 2018 17:33